Mesin Dispensing & Curing UV Glue

Katrangan singkat:

Model: GDP-200s

Kabeh ing siji mesin karo lim UV dispensing lan cepet & kuat lampu LED sistem curing, gelombang UV aman-dawa dipilih 365/385/395/405/415nm, nglamar kanggo modul Kamera, BGA UV Encapsulants, LCD, TP Curing ... etc. macem-macem aplikasi


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

■ Sistem kita nawakake perawatan sing konsisten, cepet, lan aman saka lem, lapisan, lan tinta LED (single lightwell) sing bisa diobati.

■ Wektu nambani cepet antarane 1-30 detik

■ Tabel anter jemput bangku ndhuwur

■ Standar karo meja tunggal nganti area kerja 300x300mm, Meja ganda minangka pilihan kanggo ngirit wektu nyerahake Reresik vertikal sing bisa disesuaikan

■ sistem ngruwat LED kasedhiya

■ Jarak lampu-kanggo-produk sing bisa diatur

■ Dikonfigurasi nganggo lampu intensitas dhuwur sing nyedhiyakake 100 nganti 2500mw/cm² kanggo macem-macem aplikasi

■ UV Aman karo kisaran UVA: 365/385/395/405/415nm

■ Pendingin hawa peksa & pendinginan banyu sing kasedhiya

■ Robot karo kontrol 3-sumbu

■ ditandhani CE

■ Program uji coba sampel gratis kasedhiya

AllinoneUV
36 (4)
36 (1)
47

Spesifikasi:

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please email menyang Sales@jinke-tech.com

Model

GDP-200s

Area kerja

200x200mm

Payload saka sumbu Z

3 Kg, 10 kg (opsional)

Meja antar jemput

Std tunggal, meja ganda -opsional

Kacepetan gerakan X/Y, Z

Maks. 500mm/s, 400mm/s

Program ajar

Ajar-pendant

Mode nyopir

5 fase motor karo sabuk sinkron

resep-resep

1000 klompok

Repeatability

0,02 mm

port komunikasi

RS-232

Intensitas UV

Std 800mW/cm2, Bisa Dikustomisasi

LED Wave- dawa

365/385/395/405/415nm

adhem

Std force Air, Water chiller -opsional

sumber daya

220V 50Hz, 10A

Bobot

Kira-kira. 50 Kg

Jejak WxDxH

Kira-kira 420 x 480 x 650 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita