Produk

  • PCBA Dust Cleaning Machine

    Mesin Pembersih Debu PCBA

    Obyek reresik: rambut, serat, bledug mabur, kethokan kertas, kethokan tembaga ... lsp.

    Skenario aplikasi: nggunakake sadurunge printing tempel solder PCB

    Produk aplikasi: papan MB ponsel, produk 5G, produk kanthi voltase dhuwur, frekuensi dhuwur lan syarat impedansi dhuwur, elektronik otomotif, produk sawise menehi tandha laser ... etc.

  • JKTECH PLASMA Cleaning Machine

    Mesin Pembersih PLASMA JKTECH

    Reresik lumahing plasma minangka proses sing mbusak rereged lan rereged saka permukaan sampel kanthi nggawe plasma energi dhuwur saka partikel gas, dirancang kanggo macem-macem aplikasi kayata reresik permukaan, sterilisasi permukaan, aktivasi permukaan, owah-owahan energi permukaan, preparation lumahing kanggo ikatan lan adhesion, modifikasi saka kimia lumahing.

  • UV Glue Dispensing & Curing Machine

    Mesin Dispensing & Curing UV Glue

    Model: GDP-200s

    Kabeh ing siji mesin karo lim UV dispensing lan cepet & kuat lampu LED sistem curing, gelombang UV aman-dawa dipilih 365/385/395/405/415nm, nglamar kanggo modul Kamera, BGA UV Encapsulants, LCD, TP Curing ... etc. macem-macem aplikasi

  • JKTECH Laser Ball Jetting Machine

    JKTECH Laser Ball Jetting Machine

    Laser Ball Jetting Machine punika mesin kanggo solder laser urut-urutan otomatis, catering kanggo macem-macem piranti microelectronic beda, utamané darmabakti kanggo modul kamera, sensor, speaker TWS lan piranti optik.

    Sistem iki bisa kanggo posisi lan reflow werni solder karo diameteripun antarane 300 µm lan 2000 µm, kacepetan soldering bab 3 ~ 5 bal per detik.

    Ditrapake kanggo werni soldering produk kayata Modul Kamera, BGA re-balling, wafer, produk optoelektronik, sensor, speaker TWS, FPC kanggo pcb kaku ... etc.

  • JKTECH Laser Plastic Welding System

    Sistem Pengelasan Plastik Laser JKTECH

    Laser welding plastik asring diarani minangka liwat-transmisi welding, Laser welding plastik resik, luwih aman, luwih akurat lan liyane repeatable saka cara liyane tradisional welding komponen plastik;

    Laser plastik welding punika proses iketan plastik nggunakake fokus laser radiation welding loro jinis thermoplastics karo siji liyane, laser liwat bagean transparent lan bagean absorptive bakal digawe panas, part absorptive ngowahi laser dadi panas, panas tumindak tengen antarmuka kanggo nyawiji. loro bagean.

  • JKTECH Diamond Wire Saw Machine

    JKTECH Diamond Wire Saw Mesin

    Mesin Diamond Wire Saw sing dikembangake dening perusahaan kita bisa ditrapake kanggo macem-macem bahan pemotong, kayata PCB, PCBA, keramik, plastik, kaca, logam, mineral, beton lan watu, kanggo pemotongan presisi. Utamane, nglereni komponen kalebu macem-macem bahan.

  • JKTECH Automatic V-Cutting Machine

    Mesin V-Cut Otomatis JKTECH

    Model: VCUT860INL

    Mesin V-scoring otomatis nglamar kanggo de-panel PCBAs karo desain V-scoring, mesin iki bisa kanggo de-panel PCBAs karo "salib" desain v-scoring, ora operator needed, nyimpen count sirah.

    Iki minangka solusi otomatis kanthi efisiensi dhuwur, tliti dhuwur lan murah.

  • Mini UV LED curing Machine

    Mesin curing LED UV Mini

    Model: UV200INL

    Conveyor bench-top kalebu sabuk bolong obah sing ngliwati area kamar kanthi lampu curing sing dipasang ing ndhuwur utawa sisih kanggo ngobati komponen cepet, bisa dilengkapi bohlam halida logam standar (gelombang dawa) utawa lampu LED, miturut throughput proses lan lim UV. syarat ngruwat, bisa diatur karo siji, loro, utawa papat UV utawa LED lampu banjir, utawa nyawiji jinis lamps kanggo maringi leladen macem-macem aplikasi ngruwat.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD800

    JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD800

    Model: SD800

    Iki padha karo pangurangan panggunaan solder nganti 50% kanggo jumlah produksi sing padha, tingkat pamisahan wesi nganti 98%, desain ekonomi kanthi tilas cilik lan gampang diangkut; operasi offline tanpa bledug, jatah Recovery dhuwur,hikapasitas gh.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD10MS

    JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD10MS

    Model: SD10MS

    Iki padha karo pangurangan panggunaan solder nganti 50% kanggo jumlah produksi sing padha, tingkat pamisahan wesi nganti 98%, desain ekonomi kanthi tilas cilik lan gampang diangkut; operasi offline tanpa bledug, jatah Recovery dhuwur, kapasitas medium.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD09F

    JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD09F

    Model: SD09F

    Iki padha karo pangurangan panggunaan solder nganti 50% kanggo jumlah produksi sing padha, tingkat pamisahan wesi nganti 98%, desain ekonomi kanthi tilas cilik lan gampang diangkut; operasi offline tanpa bledug, jatah Recovery dhuwur, kapasitas medium.

  • JKTECH UV Spot Curing System

    JKTECH UV Spot Curing System

    Model pengontrol: SpotUV

    Sistem ngobati titik UV LED ngirim energi ngobati sing dioptimalake menyang lokasi sing tepat banget, bisa digunakake kanthi manual dening operator ing sistem bench-top utawa integrasi menyang baris perakitan otomatis kanthi kacepetan dhuwur; biasane ngobati adhesive lan lapisan sing bisa diobati cahya LED sajrone 1 nganti 10 detik