Mesin curing LED UV Mini

Katrangan singkat:

Model: UV200INL

Conveyor bench-top kalebu sabuk bolong obah sing ngliwati area kamar kanthi lampu curing sing dipasang ing ndhuwur utawa sisih kanggo ngobati komponen cepet, bisa dilengkapi bohlam halida logam standar (gelombang dawa) utawa lampu LED, miturut throughput proses lan lim UV. syarat ngruwat, bisa diatur karo siji, loro, utawa papat UV utawa LED lampu banjir, utawa nyawiji jinis lamps kanggo maringi leladen macem-macem aplikasi ngruwat.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

■ Sistem kita nawakake obat sing konsisten, cepet, lan aman kanggo adesif, lapisan, lan tinta sing bisa diobati UV lan LED

■ Wektu nambani cepet antarane 1-30 detik

■ Conveyor bench-top

■ jembaré conveyor Customizable nganti 550mm

■ Kacepetan sabuk konveyor: 0,3 ~ 3,0m / min

■ Reresik vertikal sing bisa disesuaikan

■ Lampu UV halida logam tradisional lan sistem perawatan LED kasedhiya lan bisa dipilih

■ Jarak lampu-kanggo-sabuk sing bisa diatur

■ Dikonfigurasi nganggo lampu intensitas dhuwur sing nyedhiyakake 100 nganti 2500mw/cm² kanggo nampung macem-macem aplikasi perawatan

Camera module curing

Modul kamera curing

Medical curing

Pangobatan medis

BGA UV encapsulants

Lapisan UV PCBA

Electronic digarette

Rokok elektronik

Sumber lampu:

■ LED: 365/385/395/405nm

■ Lampu halida logam utawa merkuri: UVA, UVB, UVC

■ Suhu udara ing ruang mesin yaiku <50°C

■ Pendingin hawa peksa & pendinginan banyu sing kasedhiya

■ Perisai UV lengkap

■ Program uji coba sampel gratis kasedhiya

PCBA coating
WAVE LENGTH

Spesifikasi:

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please email menyang Sales@jinke-tech.com

Model UV200INL
Jinis mesin Bangku ndhuwur
Jembaré conveyor 200mm, bisa disesuaikan
Ngontrol HMI + Tombol
Tipe conveyor Jaring logam / sabuk Teflon / sabuk ESD
kacepetan Conveyor 0,3 ~ 3,0m / min luwes
Sumber lampu Std LED, Logam merkuri (opsional)
LED Wave-dawa 365/385/395/405nm bisa dipilih
Intensitas UV LED Std 800mW/cm2, Bisa Dikustomisasi
adhem Std force Air, Water chiller -opsional
sumber daya 220V 50Hz, 10A
Bobot Kira-kira. 50 Kg
Tapak sikil LxWxH Kira-kira 1000 x 600 x 600mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk