Solder Dros Recovery

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD800

    JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD800

    Model: SD800

    Iki padha karo pangurangan panggunaan solder nganti 50% kanggo jumlah produksi sing padha, tingkat pamisahan wesi nganti 98%, desain ekonomi kanthi tilas cilik lan gampang diangkut; operasi offline tanpa bledug, jatah Recovery dhuwur,hikapasitas gh.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD10MS

    JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD10MS

    Model: SD10MS

    Iki padha karo pangurangan panggunaan solder nganti 50% kanggo jumlah produksi sing padha, tingkat pamisahan wesi nganti 98%, desain ekonomi kanthi tilas cilik lan gampang diangkut; operasi offline tanpa bledug, jatah Recovery dhuwur, kapasitas medium.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD09F

    JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD09F

    Model: SD09F

    Iki padha karo pangurangan panggunaan solder nganti 50% kanggo jumlah produksi sing padha, tingkat pamisahan wesi nganti 98%, desain ekonomi kanthi tilas cilik lan gampang diangkut; operasi offline tanpa bledug, jatah Recovery dhuwur, kapasitas medium.