JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD800

Katrangan singkat:

Model: SD800

Iki padha karo pangurangan panggunaan solder nganti 50% kanggo jumlah produksi sing padha, tingkat pamisahan wesi nganti 98%, desain ekonomi kanthi tilas cilik lan gampang diangkut; operasi offline tanpa bledug, jatah Recovery dhuwur,hikapasitas gh.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

■ Pemisahan fisik murni tanpa nggunakake bahan kimia.

■ Tingkat pamisahan paduan timah nganti 98%.

■ Bar solder daur ulang bisa langsung digunakake kanggo soldering gelombang.

■ Ukuran kompak, kabeh stainless steel lan gampang kanggo njaga.

■ Sistem pencampuran lan pamisahan sing dipatenake kanggo efisiensi pamisahan sing luwih apik.

■ Panci solder digawe saka bahan tahan karat ss 316L kanthi umur layanan sing dawa.

■ Unit nggunakake "U" wangun mesin ingkang ndamel benter dijamin cast wesi dadi panas plate, kang bakal supaya ewah-ewahan bentuk.

■ pengontrol suhu OMRON lan relay SSR njamin kontrol suhu sing akurat lan umur layanan sing dawa.

■ HMI+ Tkontrol layar ouch, gampang kanggo operate lan kontrol proses.

SD800-COST SAVING

■ Mesin bakal ngeculake solder lan mbentuk bar solder kanthi otomatis nalika solder sing kapisah ana ing kabin lan tekan volume lengkap

■ Kapasitas mbalekake saben jam kira-kira 30 ~ 50Kg solder dross.

■ Machine dilengkapi conveyor tray ngecor otomatis, saben bar solder bobot bab 1kg kang trep kanggo nggunakake.

■ Awu timah oksida sing kapisah bakal dikumpulake ing kothak sing kapisah, supaya gampang dibuwang;

■ wektu payback bondho short.

■ CE iku opsional lan kasedhiya.

■ 13 taun R&D lan dodolan ing WW.

Spesifikasi:

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please email kanggo Sales@jinke-tech.com

Model

SD800

SD 10 MS

SD09F

Power Supply

3P 4¢ 380V @50HZ

1 fase 220v @50HZ

1 fase 220v @50HZ

Daya Disambungake

5,8 KW

4,5KW

2KW

Daya Mlaku Normal

1.8KW

1.5KW

1.0KW

Kapasitas Timah Ngisor Zona Campuran

100Kg

70 Kg

10 Kg

Wektu Pemanasan

60 menit

60 menit

50 menit

Sistem Kontrol

HMI+PID

PID + Tombol

PID + Tombol

Kapasitas Reclaim

30 Kg/Jam.

15 Kg/Jam

6 Kg/Jam

Solder Bar Molding Tray

Wangun otomatis

2 EA

2 EA

Bobot Net Approx.

500Kg

110 Kg

45 Kg

Ukuran (L * W * H mm)

1800x1050x1600

680 x 850 x 1050

500x250x650

140x330x390


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk