JKTECH FPC Die Cutting Machine

Katrangan singkat:

Die Cutting Machine nglamar kanggo de-panel pcb kaku, pcb fleksibel (FPC), pcb kaku-Fleksibel (papan kombinasi) karo efficiency High, High akurasi lan biaya investasi Low.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

■ Ukuran kompak kanthi otomatisasi tingkat dhuwur, antarmuka mesin manungsa, gampang dioperasi.

■ Layar ndemek kanthi tampilan basa dwibasa: Tionghoa & Inggris bisa dipilih.

■ Mesin standar karo siji meja anter jemput lan siji punching sirah, iku bisa selaras dadi Dual Shuttles & Dual Heads adhedhasar produksi requirement UPH.

■ Dilengkapi safety lampu langsir ing ngleboke, nglindhungi Human safety.

■ Iku bisa kanggo nyambungake lan kerjo bareng karo Picking & Manggonke robot tinimbang operator kanggo manggonke & njupuk mati Papan saka Die fixture, nyimpen H / Cs.

■ Perlengkapan Die digawe saka baja khusus, kanthi presisi dhuwur lan umur dawa.

■ Maks. 10 Ton pasukan punching, nyilikake kaku mechanical ing komponen SMT sak karya lan Nyingkiri kanggo nggawe creaks ing joints solder lan rusak komponen sensitif.

■ Mesin standar dirancang nganggo motor servo; Solusi hidrolik bisa dirundingake.

■ CE iku opsional.

Die cutting machine

mesin standar dirancang karo motor servo; Solusi hidrolik bisa dirundingake.

CE iku opsional.

Specification: Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please email kanggo Sales@jinke-tech.com

Spesifikasi:

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please email menyang Sales@jinke-tech.com

Model

JK-D-10TSSS

JK-D-10TSDD

JK-S-10TSSS

JK-S-10TSDD

Mgaya achine

Desktop

Desktop

Mandiri

Mandiri

Sistem kontrol

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

Dmuter

Tadhuh-panel

Tadhuh-panel

Tadhuh-panel

Tadhuh-panel

Basa

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Maks. meksa

10 ton

10 ton

10 ton

10 ton

Fgenerator orce

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Smeja huttle

Single

Dwi

Single

Dwi

Punching sirah stroke

80 mm

80 mm

80 mm

80 mm

Akurasi

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

Area kerja

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

Psirah unching No.

Single

Dual

Single

Dwi

Power Supply

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

Daya disambungake

300W

500W

300W

500W

Bobot Net

300Kg

500Kg

400Kg

600Kg

Jejak (LWxH mm)

600x700x1250

1000x700x1250

600x700x1450

1000x700x1450

Model

JK-D-10TSSS

JK-D-10TSDD

JK-S-10TSSS

JK-S-10TSDD

Mgaya achine

Desktop

Desktop

Mandiri

Mandiri

Sistem kontrol

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

Dmuter

Tadhuh-panel

Tadhuh-panel

Tadhuh-panel

Tadhuh-panel

Basa

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Maks. meksa

10 ton

10 ton

10 ton

10 ton

Fgenerator orce

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Smeja huttle

Single

Dwi

Single

Dwi

Punching sirah stroke

80 mm

80 mm

80 mm

80 mm

Akurasi

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

Area kerja

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

Psirah unching No.

Single

Dual

Single

Dwi

Power Supply

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

Daya disambungake

300W

500W

300W

500W

Bobot Net

300Kg

500Kg

400Kg

600Kg

Jejak (LWxH mm)

600x700x1250

1000x700x1250

600x700x1450

1000x700x1450

 

video:

Informasi sing dibutuhake kanggo fabrikasi Product Die:

■ Sampel produk

■ gambar CAD

■ PCB Gerber (ora perlu lapisan njero)

■ gambar 3D

■ Syarat produksi

Cooperation with a robot

Kerjasama karo Robot picking & placement

Die

Panel produk & Cutting Die


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk