Mesin V-Cut Otomatis JKTECH

Katrangan singkat:

Model: VCUT860INL

Mesin V-scoring otomatis nglamar kanggo de-panel PCBAs karo desain V-scoring, mesin iki bisa kanggo de-panel PCBAs karo "salib" desain v-scoring, ora operator needed, nyimpen count sirah.

Iki minangka solusi otomatis kanthi efisiensi dhuwur, tliti dhuwur lan murah.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

■ Ukuran kompak kanthi otomatisasi tingkat dhuwur, antarmuka HMI, nyopir motor stepping & servo, gampang dioperasi

■ De-panel ing siji wektu kanggo desain PCBAs karo salib v-scoring

■ Operasi layar tutul, owah-owahan modularized liwat, gampang kanggo pangopènan

■ Dilengkapi sensor optik nang kanggo njamin manungsa aman

■ Desain agul-agul unik & paten kanthi umur sing luwih dawa lan pemotongan akurasi sing dhuwur

■ Desain multi-blades, nyuda tekanan mekanik ing komponen SMT, ngindhari creaks ing sambungan solder lan rusak komponen sensitif

■ Standar port komunikasi SMEMA, nyambung menyang loader PCBA lan unloader, bisa dadi mesin inline kanthi otomatis

■ Pembersih bledug vakum bisa dipilih

■ CE kasedhiya

■ FOC. Tes sampel

inline v-cutter

Spesifikasi:

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please email menyang Sales@jinke-tech.com

Model

VCUT860INL

jeneng

Mesin Potong V Otomatis

Ukuran modul 1st blade

ϕ80mm×12mm×3mm @ 2~3pcs

Ukuran modul 2nd blade

ϕ80mm×12mm×3mm -Dapat disesuaikan

Ukuran Blade sakcara ngisor

L356 * 45 * 3mm

Bahan blade

DIE STEEL khusus

Merk blade

Std: China-made, CAB (opsional)

Umur blade

Std: 1 yuta kaping; CAB: 2 yuta kaping

Ketebalan PCB

0,5-3,0 mm

Ukuran PCB (L/W mm)

Min.5/5-Maks.350/300

Mode mimpin

Stepping motor, Servo motor (opsional)

kacepetan nglereni

Range 300mm-500mm/s

Sistem kontrol

PLC + HMI

resep-resep

100 Klompok

sumber daya

1 fase 220V 50Hz

Pasokan udara

4~6kgf

Bobot

350 kg

Jejak L/W/H

Kira-kira. 1360 mm × 800 mm × 1100 mm

 

Sampel Papan:

cutting flow
pcb board
IMG_20210121_110418

Proses de-panel:

Process

Video:

tapak sikil:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita