Babagan Kita

us

Perusahaan Kita

Shenzhen JKTech Technology Co., Ltd. digabungake ing taun 2014; Kantor HQ punikaldumunung ing kutha Shenzhen, China. Iki diadegake dening para ahli senior kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing industri perakitan SMT.

Tujuan utama kita tetep fokus ing peralatan produksi lan teknologi sing efektif biaya kanggo para pelanggan ing industri manufaktur SMT, kita setya nyedhiyakake solusi sing paling kompetitif ing industri.

Bisnis utama kita yaiku nyedhiyakake lan nyedhiyakake solusi standar mesin lan peralatan perakitan SMT & elektronik, such minangka Laser werni solder jetting, ngruwat UV, PCBA de-panel lan mesin Reresik PCBA; Mesauntara kita uga nyedhiyakake solusi khusus kanggo aplikasi unik lan kabutuhan pelanggan.

Perusahaan wis aktif promosi strategi pembangunan internasional. kanthi teknologi lan pengalaman profesional kita kanggo nggawe hubungan sing cedhak karo mitra lokal ing saindenging jagad, layanan profesional minangka jaminan lan selaras karo prinsip win-win kanggo entuk manfaat, kita nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.

Kita padha bangga kanggo gain reputasi banget kanggo produk kualitas dhuwur kita, prices competitive, pangiriman ing wektu lan layanan darmabakti lan cepet ndhukung sing wis kita nyedhiyani kanggo kita pelanggan.

hdr

Misi perusahaan kita yaiku

 Fokus ing titik nyeri lan tantangan pelanggan industri SMT;

 Nyedhiyakake solusi lan layanan sing paling kompetitif;

 Nggawe nilai sing nambah daya saing pelanggan;

 Teknologi inovatif nawakake jagad solusi;

Kenapa Pilih AS

※ Sumber daya terpadu karo sertifikasi CE;

 10+ taun pengalaman SMT;

 rega murah & kualitas sing luwih dhuwur;

 Proses manajemen kualitas sing efektif;

 Produk lan layanan sing paling larang regane;

Pangiriman lan layanan

 tes sampel FOC;

 Tim layanan sawise-sales profesional;

 Wangsulan cepet sajrone 1 jam;

 Solusi awal sajrone 24 jam;

Pelanggan sing dihormati

https://www.Flex.com
https://www.boe.com
https://belfuse.com/power-solutions
https://www.szhittech.com/
https://www.ramaxel.com
https://www.tatfook.com
page-06
page-07
page-08
page-09
page-10
page-11