Babagan Kita

JKTech

Shenzhen JKTech Technology Co., Ltd. digabungake ing taun 2014; Kantor HQ punikaldumunung ing kutha Shenzhen, China. Iki diadegake dening para ahli senior kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing industri perakitan SMT.

Tujuan utama kita tetep fokus ing peralatan produksi lan teknologi sing efektif biaya kanggo para pelanggan ing industri manufaktur SMT, kita setya nyedhiyakake solusi sing paling kompetitif ing industri.

Kaluwihan

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertifikat

    Pabrik kita wis berkembang dadi Produsèn Premier ISO9001: 2008 Certified saka kualitas High, biaya-Efektif produk
  • Meanwhile we also provided customized solution for unique applications and customer needs.

    Produsen

    Kangge, kita uga nyedhiyakake solusi khusus kanggo aplikasi unik lan kabutuhan pelanggan.

Produk Terbaru