Dispensing Lem UV & Mesin AIO Curing

  • UV Glue Dispensing & Curing Machine

    Mesin Dispensing & Curing UV Glue

    Model: GDP-200s

    Kabeh ing siji mesin karo lim UV dispensing lan cepet & kuat lampu LED sistem curing, gelombang UV aman-dawa dipilih 365/385/395/405/415nm, nglamar kanggo modul Kamera, BGA UV Encapsulants, LCD, TP Curing ... etc. macem-macem aplikasi