Mesin Las Plastik Laser

  • JKTECH Laser Plastic Welding System

    Sistem Pengelasan Plastik Laser JKTECH

    Laser welding plastik asring diarani minangka liwat-transmisi welding, Laser welding plastik resik, luwih aman, luwih akurat lan liyane repeatable saka cara liyane tradisional welding komponen plastik;

    Laser plastik welding punika proses iketan plastik nggunakake fokus laser radiation welding loro jinis thermoplastics karo siji liyane, laser liwat bagean transparent lan bagean absorptive bakal digawe panas, part absorptive ngowahi laser dadi panas, panas tumindak tengen antarmuka kanggo nyawiji. loro bagean.